07. březen 2015

Kurz INTRO

První letošní Kurz GTac – Dynamic Precision Rifle INTRO jsem uskutečnil na sportovní střelnici v Malém Újezdě, kde nám majitel nabídl zázemí v podobě nově postavené klubovny, střeliště s 50m a do budoucna i velmi zajímavým střelištěm pro střelbu na 100m, schválenou střelbu pro IPSC, střelbu z plochy a jiné divočiny. Takže kdo to má kousek, tak neváhejte a dojeďte si střelnici vyzkoušet.

Co se týče osazenstva “kurzistů”, tak byť to vypadalo nějaký týden a něco před kurzem na poloviční účast, tak se chlapi hecli a nakonec jsme zcela naplnili kurz. Všech patnáct zájemců dorazilo včas a mohli jsme zahájit.

Dle specifikace kurzu, jsme věnovali notnou dávku času rozboru všech pro a proti, kam jít a kam nejít, co brát a co nebrat. Venkovní ukázka materiálu nám prohřála kosti, protože uvnitř klubovny bylo přeci jen chladněji, než venku.

Po ukončení kurzu, někdy po třetí hodině odpolední, jsme ještě strávili chvíli na střelišti, kde jsme probírali techniku střelby a kde si každý mohl mimo rámec kurzu vyzkoušet a porovnat střelbu z malorážky ráže .22LR a kulovnice ráže .308Win.

Už pracujeme na dalším termínu, tak neváhejte – místa nebudou!